top of page

Microsoft Copilot

Otevřete dveře do světa budoucnosti AI!


Microsoft odemyká dveře všem podnikům, které chtějí získat přístup k funkcím Office poháněným umělou inteligencí. Služba Copilot je dostupná všem podnikům - velkým i malým, bez minimálního počtu uživatelů.




Společnost ustoupila od požadavku na nákup 300 míst a navíc odstraňuje i potřebu plánů Microsoft 365 - otevírá Copilota v aplikacích Office zákazníkům Office 365 E3 a E5. Předplatitelé Microsoft 365 Business Standard nebo Business Premium si budou moci zakoupit Copilot pro Microsoft 365 za 30 dolarů na uživatele měsíčně.


„Vzhledem k poptávce a zájmu, které jsme slyšeli od malých a středních podniků, odstraňujeme minimální počet 300 míst,“ říká Divya Kumar, globální vedoucí marketingu pro vyhledávání a umělou inteligenci ve společnosti Microsoft, v osobním rozhovoru s The Verge. „Teď mohou firmy všech velikostí získat Copilota v Microsoft 365 za 30 dolarů.“


Budoucnost práce je tady !

Microsoft slibuje, že Copilot v aplikacích Office změní způsob vytváření a úprav dokumentů. Funkce poháněná GPT-4 od OpenAI bude sedět vedle aplikací Microsoft 365 (podobně jako asistent) a objeví se na postranním panelu formou chatbota. Bude také k dispozici pro vyvolání inline - to uživatelům umožní generovat text v dokumentech, vytvářet prezentace v PowerPointu založené na dokumentech Word nebo dokonce používat funkce, jako jsou kontingenční tabulky v Excelu.


Nabídky pro Microsoft Copilot a co obsahují

Copilot je k dispozici i v aplikaci Teams. Je tak ideální, pokud chcete shrnout schůzku, které jste se nezúčastnili nebo schůzku, na kterou jste přišli pozdě. E-mailová vlákna v aplikaci Outlook lze také shrnout a Copilot může vytvářet koncepty e-mailových odpovědí s různými tóny nebo délkami.





106 zobrazení
bottom of page